Kézműves sörgyártó tanfolyam

Gyakorlati helyszín: Legenda Sörfőzde Center
Kézműves sörgyártás
Egyidejűleg a Sörgyártó részszakma is megszerezhető!
Szűrt, szűretlen sörök
angol, amerikai, belga és német stílus, IPA, Stout, ….
Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!
Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!
Hétvégi tanfolyam időpontok!
A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!
  • Gyakorlati helyszín: Legenda Sörfőzde Center
  • Kézműves sörgyártás
  • Egyidejűleg a Sörgyártó részszakma is megszerezhető!
  • Szűrt, szűretlen sörök
  • angol, amerikai, belga és német stílus, IPA, Stout, ….
  • Fix havi kamatmentes részletfizetés, rejtett költségek nélkül!
  • Mindent leoktatunk, nem érhet meglepetés a vizsgán!
  • Gyakorlott szakoktatók, életből hozott példákkal!
  • Hétvégi tanfolyam időpontok!
  • A jegyzetek, segédanyagokat ingyenesen biztosítjuk!

Kézműves sörgyártó tanfolyam időpont

Tervezett kezdés:
Érdeklődjön
Képzés időtartama:
Érdeklődjön
Képzési napok:
Érdeklődjön

Más időpont érdekelne Kérdésem lenne a képzésről

Kézműves sörgyártó képzés munkaterületének rövid, jellemző leírása

Különböző típusú és alkohol tartalmú sört készít. Elvégzi sörgyártáshoz szükséges anyagok mennyiségi-és minőségi átvételét, vizsgálatát, dokumentálását. A sörgyártás technológiai műveleteit teljes körűen alkalmazza, sörlevet készít, irányítja az erjesztési folyamatokat, kiszerelést végez, pasztőröz és ismeri az egyes technológiai lépések késztermékre gyakorolt hatását. Gyártásközi és késztermék ellenőrzéseket és minősítéseket végez. Szakszerűen és biztonságosan üzemelteti a sörgyártáshoz tartozó gépeket, berendezéseket. A technológiai feladatokat rendszeres vezetői irányítás mellett a gazdaságossági elvek, minőségbiztosítási, a tűz- munka-, környezetvédelmi és higiéniai előírások figyelembevételével önállóan végzi.

Képzés általános adatai

Képzés azonosítója:
07214011
Nyilvántartásba vételi száma:
E/2020/000152 (Engedélyhez kötött képzés)

A tanfolyam megkezdésének feltételei:

Iskolai előképzettség:
középfokú iskolai végzettség
Szakmai előképzettség:
nem szükséges
Előírt gyakorlat:
nem szükséges
Pályaalkalmasság:
nem szükséges
Szakmai (egészségügyi) alkalmasság:
szükséges

A képzés moduljai

Élelmiszerbiztonság, higiénia, minőségbiztosítás
Kézműves sörgyártás I.
Kézműves sörgyártás II.
Csomagolás, palackozás
Adminisztrációs és jogi ismeretek
  • Élelmiszerbiztonság, higiénia, minőségbiztosítás
  • Kézműves sörgyártás I.
  • Kézműves sörgyártás II.
  • Csomagolás, palackozás
  • Adminisztrációs és jogi ismeretek

A szakmai vizsgát akkreditált vizsgaközpont vagy akkreditált vizsgaközpontnak minősülő szakképző iskola szervezi a képzés helyszínén.
A szakmai vizsgának külön díja van, melyet a vizsgaközpont határoz meg vizsgajelentkezést megelőzően.

Nézd meg képekben is